Projektet Aktuale

Qendra Tregtare Nartel është projekti më i fundit i Kompanisë Nartel. Projektimi dhe ndërtimi është bërë duke shfrytëzuar metodat dhe mjetet më bashkohore të ndërtimit. Qendra Tregtare, do të tërheqë vizitorë nga afër dhe larg dhe do të bëhet pjesa më interesante e kryeqytetit, duke ofruar për konsumatorin kënaqësinë e blerjeve dhe argëtimit

Hotel Nartel

NA NDIQNI NE FACEBOOK

Njoftimet e fundit